pijl

Over ons

Nora van Koningsveld-Hartwig

Ik ben Nora van Koningsveld-Hartwig (1975), psychotherapeut.

Ik ben in 2001 afgestudeerd als psycholoog, en ben sindsdien werkzaam in de ambulante GGZ waarin ik met mensen met uiteenlopende problematieken heb gewerkt, en verschillende vervolgopleidingen heb gevolgd.

Ik heb een BIG-registratie als psychotherapeut en als GZ-psycholoog.  In onze praktijk concentreer ik me op de psychotherapeutische behandelingen. Ik ben integratief opgeleid, dat wil zeggen dat ik ben opgeleid in verschillende psychotherapie-stromingen. Ik kijk naast de klachten vooral naar de persoon om optimaal aan te kunnen sluiten bij wat nodig is om, als mogelijk, zo veel mogelijk aan de hulpvraag te kunnen voldoen. Ook EMDR maakt deel uit van mijn therapie-aanbod.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP).

BIG-nummer 39066697925
Gezondheidszorgpsycholoog
BIG-nummer 5906667916
Psychotherapeut
QTMS LVVP-visitatielogo-klein-1

Menno van Koningsveld

Ik ben Menno van Koningsveld (1963), psychiater.

In 1988 heb ik mijn artsendiploma behaald en sindsdien ben ik partime werkzaam in de psychiatrie. De opleiding tot psychiater (medisch specialist) ben ik begonnen in 1992. Deze opleiding heb ik afgerond in 1996, en sinds die tijd ben ik psychiater.

Inmiddels ben ik ruim 30 jaar werkzaam in de psychiatrie en heb ervaring opgedaan op diverse terreinen. Vanaf 2012 ben ik werkzaam parttime als vrijgevestigd psychiater. Tevens ben ik nog werkzaam in een klinische setting voor forensische psychiatrie.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) en lid van de Vereniging voor Vrijgevestigde Psychiaters in het Noorden (VZGP). Ik ben tevens BIG-geregistreerd.

U kunt bij mij terecht voor diagnostiek en voor het voorschrijven van medicatie.

BIG-nummer 59022151401

Arts: psychiater